.

Slott hotell och herrgård i Ungern


Slott hotell och herrgård i Ungern
Slotterna tillhör Ungerns fråntida histori, och hittats i hela Ungern. I dagens Ungern fler slotter bygs om, till slotthoteller. I detta får du njuta av båda modernitet och gamla historisk atmosfer, i slotthotell med hög standard på personalen. Slottshotellernas priser representerar det 4 och 5 tsjärnig hotellets priser, för att de har samma höga standard. Hedervar Castle hotell, Szent Hubertusz Kastélyszáló,(St Hubertusz Slottshotell) i Sobor, Andrassy Kuria Hotell i Tarcal och Greve Degenfeld slottshoteller är mycket kända bland gästerna.Ta ett romantisk vistellse ett utav det fina slottshoteller i Ungern med extra erbjudande!
 • Bugyi

 • 18 km från huvudstaden Budapest - Forster Jakthotell

  Forster Vadászkastély*** Bugyi - Akciós Forster Hunting Lodge Bugyi Slotthotell 

  Packages: 2

  Forster Jakthotellet och Jaktslottet*** ligger 18 km från huvudstaden Budapest, i staden Bugyi. Hotellet öppnade sina dörrar i året 2011 på lugnt område, runt omkring en park. Hotellet väntar på gästerna med stämningsfulla rum, traditionella rätter och mångfaldiga programmöjligheter. Reservera rum för i Forster Jakthotellet och Jaktslottet för konferenser, mötar, meetinger, baler, bröllop, träningar och andra evenemanger.

  Forster Vadászkastély*** Bugyi - Akciós Forster Hunting Lodge Bugyi Priser, Online bokning

 • Gyor

 • Hotell Klastrom Györ - ett hotell i innerstaden av Györ nära gränsen

  Hotel Klastrom*** Győr - Akciós Kastélyhotel Győrben ***

  Hotell Klastrom ligger i staden Györ, nära Raba Quelle Gyogy-, Termal- und Äventyrsbad. Det 3-stjärniga hotellet väntar på gästerna med unika rum, restaurant och konferensrum i innerstaden av Györ.

  Hotel Klastrom*** Győr - Akciós Kastélyhotel Győrben Priser, Online bokning

 • Hedervar

 • Slott hotell Hedervar - Fyrstjärnigt hotell i Hedervar, Ungern

  Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda ****

  Det fyrstjärniga Slott Hotell Hedervary omgiven av en park med hundra år gamla träd ligger i Västra-Ungern i Szigetköz bara 85 km från Wien och 160 km från Budapest. Det ombyggda renässansslottet erbjuder utmärkta services, stiligt möblerade rum och sviter till gästerna. Den eleganta restaurangen erbjuder ett brett urval av läckerheter.

  Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda Priser, Online bokning

 • Inarcs

 • Bodrogi Kuria Inarcs 4* - Wellness Hotel nära Budapest

  Bodrogi Kúria**** Inárcs - Akciós wellness Hotel Inárcson ****

  från €75! Packages: 4

  Bodrogi Kuria **** Wellness Hotell ligger bara 34 km från Budapest i Inarcs kommunens mark vid motorvägen M5, runt omkring barrskog i storlek 34 hektar. Det 4-stjärniga wellness hotellet har luftkonditionerade rum, halv- och helpension i restaurangen som är anpassad från vinterträdgarden. Bodrogi Kuria Wellness Hotell väntar på gästerna med wellness behandlingar på hög nivå, som vill vila ut sig. Gästerna som gillar arbetsron kan skiljer mellan tennis, volleyboll, petanque, ridning, aqua fitness och cyckling.

  Bodrogi Kúria**** Inárcs - Akciós wellness Hotel Inárcson Priser, Online bokning

 • Noszvaj

 • Oxigen Hotell 4stjärnigt hotell i Noszvaj Ungern med paket

  Oxigén Hotel**** Noszvaj - Akciós félpanziós wellness hotel Noszvajon ****

  Packages: 3

  Det 4-stjärniga Oxigen Hotellet ligger bredvid staden Eger, i Noszvaj. Hotellet väntar på i en underbar park dig med 50 rum, restaurang, konferensrum, simbad och barnbad och bastu.

  Oxigén Hotel**** Noszvaj - Akciós félpanziós wellness hotel Noszvajon Priser, Online bokning

 • Hotel Tündérkert Noszvaj - Specialboendepaket Små bilder:

  Hotel Tündérkert*** Noszvaj - Akciós wellness Hotel Noszvajon ***

  Hotel Tündérkert Noszvaj, Tündérkert Hotel & Rendezvényközpont Noszvaj, Tündérkert Hotel och event centrum i Noszvaj , har öppet váren i 2016 Tündérkert Hotel med 30 vintage stil rum och 6 romantisk atmosfár med mini suite rum vántar gásterna , med extrapris. Detta lux erbjudande ár i lugn och ro badhus, kulinariska nője erbjuder gásterna restauranten och den speciella Ambrózia Bisztró erbjuder till tjánsterna.Dessutom, för företag och afárrer och privat personer erbjuder modern utrustnig och dagljus mötesrum vántar.

  Hotel Tündérkert*** Noszvaj - Akciós wellness Hotel Noszvajon Priser, Online bokning

 • Simontornya

 • Kastelhotell Fried i Simontornya - ramantiskt och lugnt Slotthotell med wellness sevices

  Fried Kastélyszálló Resort Simontornya - Akciós wellness Kastélyhotel Slotthotell 

  Packages: 4

  Fried Slotthotell och restaurang ligger mitt på en underbar, fransk park i Simontornya. Det 4-stjärniga hotellet slumrar oss bort i tre olika världar. Gästerna kan smaka de bästa ungerska viner i vinkällaren. Massage och wellness avdelningen väntar på er och hjälper relaxera i Hotell Slott Fried i Simontornya.  

  Fried Kastélyszálló Resort Simontornya - Akciós wellness Kastélyhotel Priser, Online bokning

 • Sobor

 • Szent Hubertus Ungern Castle hotel - Slottshotell i Ungern

  Szent Hubertus Kastélyszálló - Sobor Slotthotell 

  Det trestjärniga Szent Hubertus Castle Hotell ligger i Sobor i en pittoresk och tyst omgivning. Hotellet är idealisk för familjer, de som är på smekmånad och gäster som vill ha en aktiv semester. 20 rum, restaurang med ungerskt kök, inom- och utomhus pool väntar gästerna. I närheten: fiskartjärn, jakt, ridning och cykeluthyrning.

  Szent Hubertus Kastélyszálló - Sobor Priser, Online bokning

 • Szilvasvarad

 • La Contessa slott Hotel Szilvasvarad - hälsotjänster

  La Contessa**** Kastélyhotel Szilvásvárad - Akciós wellness hotel Slotthotell 

  Packages: 5

  La Contessa Slotthotellet ligger i Szilvasvarad, bara 25 km från staden Eger. Det 4-stjärniga hotellet erbjuder unika möjligheter att avkopplas i underbar miljö, i Szalajka-dalen. Hotellet var nyrenoverat i år 2009, med har lång historia. Hotellet i Szilvasvarad tillhör 45 rum, wellness avdelning, restaurang, konferensrum och underhållningsrum. 

  La Contessa**** Kastélyhotel Szilvásvárad - Akciós wellness hotel Priser, Online bokning

 • Tarcal

 • Hotell Andrassy Residence i Tarcal - Spa wellness hotel Ungern

  Andrássy Rezidencia***** Tarcal - Akciós luxus Wellness Hotel Tarcalon *****

  Packages: 3

  Det femstjärniga Andrassy Residence Hotel***** Vin & Spa öppnades i början av 2008 i Tarcal i Tokaj kullarna som är en del av världsarven. Hotellets byggnad och vineriet betyder en bra möjlighet till vinturism. Hotellets VinoSense Spa och Wellnesscenter – det första vinoterapi i Ungern - erbjuder ett brett urval enastående behandlingar baserade på de senaste vetenskapliga upptäckterna som innebär vinets och druvkärnans anti-aging egenskap. Restaurangen Passione väntar gästerna med regionala och internationella rätter lagade med Tokaj vin.  

  Andrássy Rezidencia***** Tarcal - Akciós luxus Wellness Hotel Tarcalon Priser, Online bokning

 • Grof Degenfeld Castle Hotell - Ungern Slottshotell - parken

  Gróf Degenfeld**** Kastélyszálló Tarcal - Akciós szállás Tarcalon ****

  Packages: 7

  Det fyrstjärniga Grof Degenfeld Castle Hotell* * * * ligger i Tarcal i hjärtat av den världskända Tokaj vinregionen näst intill Grof Degenfeld vinkällaren. Slottshotellet erbjuder 20 rum, 1 svit, restaurang, vinkällare och många möjligheter till avkoppling (utomhus simbassäng, bastu, tennisbanor, ridning, osv.).

  Gróf Degenfeld**** Kastélyszálló Tarcal - Akciós szállás Tarcalon Priser, Online bokning

 • Budapest

 • Hotell Walzer Budapest - Extrapris i det stiliga byggnad i Buda nära til centrum

  Walzer Hotel*** Budapest - Akciós Walzer hotel Budán ***

  från €47!

  Hotell Walzer ligger i den vackraste delen av Budapest, i villastaden, på lugn miljö men nära innerstaden. Det nyrenoverade 3-stjärniga hotellet är byggd i slott stilen men döljer modern utrustning. Hotellet erbjuder rum med 1, 2 och 3 sängar och dessutom finns ett konferensrum och evenemangsrum här för 80 gästerna. Avkopplingen är garanterad med bastu, fittnessrum och massage.

  Walzer Hotel*** Budapest - Akciós Walzer hotel Budán Priser, Online bokning

 • Visegrad

 • Vár Wellness Hotell Visegrád - hotellet har ett utsökt läge med wellness erbjudande i Visegrad

  Vár Hotel*** Visegrád - Akciós wellness hotel Visegrádon ***

  Packages: 1

  Det 3-stjärniga hotellet Var Hotell Wellness och Slotthotellet ligger i centren av Visegrad, i Donaukurvan, direkt på kusten. Det finns 20 rum i hotellet med WiFi anslutning. I wellness avdelningen kunderna kan finna inomhusbassäng, saltkabin, infrabastu och utomhusbassäng. Gästerna som kommer med bil kan njuta stängda parkerplatser.

  Vár Hotel*** Visegrád - Akciós wellness hotel Visegrádon Priser, Online bokning

 • Nyiradony

 • Borostyán Med Hotel 4* Spa och Wellness Hotell med helpension

  Borostyán Hotel**** Nyíradony - Akciós Med és wellness hotel Nyíradony ****

  Packages: 6

  Borostyán Hotel Nyíradony ligger bara 20 km bort fron Debrecen. De fyra våningar hotell erbjuder luftkonditionerade rum, Hälsocenter, termisk wellness, äventyrspark och djurpark väntar gäster, inklusive Ivy Med Spa Hotel är ett idealiskt val inte bara för att vila och läka våra gäster, men också för familjer. Konferensrummen ger en idealisk plats for företagsevenemang och familjesammankomster. Borostyán Hotel i Nyíradony **** erbjuder speciella paket och full service.

  Borostyán Hotel**** Nyíradony - Akciós Med és wellness hotel Nyíradony Priser, Online bokning