.

Accommodatie in de regio Boedapest, goedkope hotels in Boedapest


Accommodatie in de regio Boedapest, goedkope hotels in Boedapest
In Boedapest en omgeving vinden we het toeristische centrum van Hongarije met ontelbare bezienswaardigheden en programmamogelijkheden (musea, monumenten, schouwburgen, restaurants en winkelcentra enz.): deze regio wordt het drukst bezocht door binnen- en buitenlandse toeristen en zakenmensen. Overeenkomstig hiermee treft u een breed scala van accommodatie in de regio Boedapest aan: van Boedapest hotels tot exclusieve luxe vijfsterren hotels. Leest u meer over de hotels in Boedapest en over de aantrekkelijke wellness-, lastminute- en andere aanbiedingen op de webpagina.
 • Budapest

 • Mercure Budapest City Center - voorkant van het viersterren hotel in het hart van Boedapest - Mercure hotles

  Mercure City Center**** Budapest - Akciós hotel Budapest centrumában ****

   Het viersterren Hotel Mercure Budapest City Center ligt in het hart van Boedapest, in de toeristische en zakenwijk in de meest bekende winkelstraat, genoemd Váci straat. Wegens zijn centrale locatie is het hotel een ideaal uitgangspunt om Boedapest te kunnen ontdekken. Na de renovatie in 2006 biedt het hotel airconditioned kamers van verschillende types aan de gasten. Voor het succes van de hotelprogramma’s zorgen de modernste technische uitrusting en het professionele personeel.

  Mercure City Center**** Budapest - Akciós hotel Budapest centrumában Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Nemzeti Budapest MGallery - de voorkant van het hotelgebouw in het hart van Boedapest bij avondlicht

  Hotel Nemzeti**** Budapest - Akciós Hotel Nemzeti MGallery Budapest ****

  Het viersterren Hotel Nemzeti Budapest MGallery ligt in het winkel- en handelscentrum van Boedapest waarvan de culturele en toeristische bezienswaardigheden van de stad gemakkelijk te benaderen zijn. Het hotel beschikt over 80 airconditioned kamers, een eerbiedwaardig restaurant en 3 vergaderingzalen.

  Hotel Nemzeti**** Budapest - Akciós Hotel Nemzeti MGallery Budapest Kamerprijzen, Online reserveren

 • 4-sterren Hotel Aquaworld Resort Boedapest - het moderne gebouw van het superior wellness- en conferentiehotel - Aquaworld - plezierbad

  Hotel Aquaworld**** Budapest - Akciós Aquaworld Hotel Budapest ****

  vanaf €149! Pakket: 1

  Het viersterren superior conferentie- en wellnesshotel Aquaworld Resort in Budapest wacht met unieke dienstverleningen op de gasten: 309 kamers, suites en appartementen met internetaansluiting, met een conferentiecentrum voor slechts 1000 personen, met een eigen spa-, wellness-, uitgaans- en fitnesscentrum, met ongeveer 1000 parkeerplaatsen en directe toegang tot een van de grootste bedekte aquaparks in Europa genoemd Aquaworld. 

  Hotel Aquaworld**** Budapest - Akciós Aquaworld Hotel Budapest Kamerprijzen, Online reserveren

 • Novotel Boedapest Danube - het gebouw van het viersterren hotel bij avondlicht

  Novotel Danube**** Budapest - Akciós Hotel Novotel Budapesten ****

  Het viersterren, brandnieuwe Hotel Novotel Budapest Danube wacht met een panorama over het Hongaarse Parlement op zijn gasten. Het hotel ligt aan de Donau-oever, vlakbij de binnenstedelijke bezienswaardigheden en de Budaer Burcht. Novotel Budapest Danube heeft 175 Novation kamers die volgens de nieuwste standaard maximaal aan de speciale eisen voldoen. De hoteldiensten die zich op de verwachtingen van de tijd baseren kunnen zowel aan de eisen van zakenmensen als van toeristen op hoog niveau voldoen.

  Novotel Danube**** Budapest - Akciós Hotel Novotel Budapesten Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Ibis Boedapest Centrum bij avonlicht - het gebouw van het 3-sterren hotel met een ligging in de directe nabijheid van de belangrijkste bezienswaardigheden in Boedapest

  Hotel Ibis Centrum*** Budapest - Ibis Centrum Budapesten ***

  vanaf €45!

  Het nieuwe driesterren Hotel Ibis Boedapest Centrum werd in 1998 aan de Pester kant van Boedapest geopend. Het hotel ligt bij Kálvin plein, in de buurt van Nationaalmuseum, in de handelswijk en het culturele centrum van de stad, 5 minuten lopen van de beroemde Váci straat. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn in een oogwenk te bereiken.

  Hotel Ibis Centrum*** Budapest - Ibis Centrum Budapesten Kamerprijzen, Online reserveren

 • Sofitel Budapest Chain Bridge - het gebouw van het vijfsterren luxe hotel bij de Kettingbrug aan de Pester kant van de Donau bij avondlicht

  Sofitel Budapest***** Chain Bridge - Hotel Sofitel Budapest centrumában *****

  In het centrum van Boedapest, aan de Donau-oever ligt het vijfsterren Hotel Sofitel Budapest met een adembenemend panorama over Kettingbrug en over Boedaer Burcht. Het hotel beschikt over 350 airconditioned kamers en Sofitel Executive verdieping die de veeleisende zakenmensen extra diensten aanbiedt. Het nieuwe restaurant van het hotel, Paris-Budapest Café heeft Franse, Aziatische, mediterrane en Hongaarse lekkernijen, attractiekeuken en moderne bar. Van Fitness Centre en Las Vegas Casino kunnen alle Sofitel gasten gebruik maken.

  Sofitel Budapest***** Chain Bridge - Hotel Sofitel Budapest centrumában Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotels in Boedapest - 4-sterren Hotel Gellert Boedapest bij avondlicht

  Hotel Gellért**** Budapest - Akciós Gellért gyógyhotel Budapesten ****

  vanaf €110! Pakket: 2

  Het Hotel Danubius Gellert ligt in de schilderachtige omgeving aan Donau-oever, direct aan de voeten van Gellertberg, in het hart van Boedapest. Als een bijzondere aantrekkingskracht kan het Gellert Bad beschouwd worden dat in het gebouw verbonden met het hotel te vinden is. Hier kunnen de hotelgasten van het openluchtbad en overdekt zwembad, golfbad, zonneterras, thermale bad gebruik maken.

  Hotel Gellért**** Budapest - Akciós Gellért gyógyhotel Budapesten Kamerprijzen, Online reserveren

 • Novotel Boedapest City - het gebouw van het viersterren Novotel Boedapest City

  Hotel Novotel City**** Budapest - AKCIÓS Novotel City Budapest ****

  Het viersterren Hotel Novotel Boedapest City in een mooi park met kastanjebomen werd begin 2000 gerestaureerd. In deze unieke omgeving kan zich iedereen ontspannen of zakelijke dingen regelen . Het hotel beschikt over 319 kamers met de modernste Novotel standaard met overdekt zwembad, 4 moderne bowlingbanen.

  Hotel Novotel City**** Budapest - AKCIÓS Novotel City Budapest Kamerprijzen, Online reserveren

 • Novotel hotels in Boedapest - het imposante, gerestaureerde en hernieuwde gebouw van het viersterren Hotel Novotel Boedapest Centrum

  Hotel Novotel Centrum**** Budapest - AKCIÓS Novotel Centrum Budapest ****

  Het viersterren Hotel Novotel Boedapest Centrum met een enorm goede ligging heeft in 2002 in het hart van Boedapest zijn deuren voor de gasten geopend. Het modieuze winkel- en uitgaanscentrum van de stad, de toeristische bezienswaardigheden zijn enkele minuten lopen van het hotel. Het hotel beschikt over airconditioned kamers en belevenisbad.

  Hotel Novotel Centrum**** Budapest - AKCIÓS Novotel Centrum Budapest Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Mercure Boedapest Korona het gebouw van het 4-sterrren hotel bij avondlicht - Mercure hotels in Boedapest

  Hotel Mercure Korona**** Budapest - Akciós Mercure Hotel Budapesten ****

  Het viersterren Hotel Mercure Boedapest Korona ligt in het hart van Boedapest, direct in de binnenstad, met allerlei comfort van een Mercure hotel en sfeervolle atmosfeer wachten wij op onze gasten. De garage van het hotel heeft parkeerplaatsen voor 130 voertuigen.

  Hotel Mercure Korona**** Budapest - Akciós Mercure Hotel Budapesten Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Mercure Boedapest Buda - voorkant van het viersterren hotel bij avondlicht

  Hotel Mercure Buda**** Budapest - Akciós Mercure Buda Hotel ****

  Het viersterren Hotel Mercure Budapest Buda in Boedapest bevindt zich in de handelswijk van Buda met een schitterend panorama over de middeleeuwse Burchtwijk. Het hotel heeft een uitstekend openbaar vervoer en beschikt over geluidsdichte en warmtewerende kamers. In het Restaurant Budavar biedt zijn gasten een voorziening van hoge kwaliteit aan.

  Hotel Mercure Buda**** Budapest - Akciós Mercure Buda Hotel Kamerprijzen, Online reserveren

 • Ibis Styles Budapest Center - het gebouw van het 4-sterren hotel, gebouwd ter ere van het duizendjarige bestaan van Hongarije

  Ibis Styles Center*** Budapest - Akciós Ibis Styles Hotel Budapest ***

  Het viersterren Ibis Styles Budapest Center dat ter ere van het duizendjarige bestaan van Hongarije gebouwd werd is ligt in de binnenstad en is zowel voor zakenmensen als voor toeristen geschikt. Met 130 airconditioned, geluiddichte kamers, 3 aparte verdiepingen voor niet-rokers, flink buffetontbijt en een restaurant heet het hotel zijn gasten welkom. Tegen betaling zijn er parkeerplaatsen te gebruiken.

  Ibis Styles Center*** Budapest - Akciós Ibis Styles Hotel Budapest Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Museum Budapest - het historische gebouw van het viersterren hotel in de zaken- en bankwijk van Boedapest

  Hotel Museum Budapest - Akciós Museum Hotel Budapest centrumában ****

  Het viersterren Hotel Museum Boedapest ligt in het winkel- en handelscentrum, in het hart van Boedapest. De belangrijkste culturele en toeristische bezienswaardigheden van de stad kunnen met een korte wandeling bereikt worden. Het viersterren hotel heeft kamers van hoge kwaliteit, een stemmige ontbijtruimte en een fitnesscentrum.

  Hotel Museum Budapest - Akciós Museum Hotel Budapest centrumában Kamerprijzen, Online reserveren

 • Ibis Styles Budapest City in Boedapest, Hongarije - het gebouw van het driesterren hotel bij avondlicht

  Ibis Styles City*** Budapest - Akciós olcsó szállás Budapesten ***

  Het driesterren Ibis Styles Budapest City is aan de Pester kant van Boedapest, aan de Donau-oever, vlakbij de binnenstad te vinden. Airconditioned, rookvrije kamers met een panorama over de Donau wachten op onze gasten. De gesloten parkeerplaats van het hotel heeft een capaciteit tot 13 voertuigen.

  Ibis Styles City*** Budapest - Akciós olcsó szállás Budapesten Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Ibis Boedapest CitySouth - Ibis Hotel Boedapest

  Ibis Citysouth*** Budapest - Akciós Ibis hotel, régi neve Ibis Aero ***

  vanaf €49!

  Het viersterren Hotel Ibis Boedapest Aero is het dichtstbijzijnde hotel aan het vliegveld van Boedapest die een eigene tuin heeft en naast het winkelcentrum ligt. Het hotel is in een van de ontwikkelingswijken van de hoofdstad te vinden. De binnenstad is zowel met metro als met de auto met 10minuten rijden te bereiken.

  Ibis Citysouth*** Budapest - Akciós Ibis hotel, régi neve Ibis Aero Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Ibis Boedapest City (Emke) - de voorkant van het hotelgebouw - Ibis hotels

  Hotel Ibis City*** Budapest - Akciós Ibis City Budapest Emke ***

  vanaf €45!

  Het driesterren Hotel Ibis Boedapest City is gelegen in het stadscentrum aan de Pester kant van Boedapest. De belangrijkste culturele en toeristische bezienswaardigheden zijn snel te bereiken. Het hotel is een uitgangspunt zowel voor zakenmensen als voor toeristen. De eigene garage van het hotel kan tegen betaling gebruikt worden.

  Hotel Ibis City*** Budapest - Akciós Ibis City Budapest Emke Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Airport Budapest**** Hotel w pobliżu lotniska

  Airport Hotel**** Budapest - Akciós Hotel Airport Budapesten ****

  Het viersterren Airport Hotel Boedapest wacht met 112 kamers, conferentie- en vergaderingzalen, non-stop restaurant en café zowel op de zakenmensen als op de individuele reizigers. Wees het onderbrengen van de gasten, het organiseren van zakelijke lunch, avondeten of andere bijeenkomsten Airport Hotel Boedapest **** is de beste keuze voor u en uw firma dankzij zijn elegante vormgeving, gekwalificeerde medewerkers.  

  Airport Hotel**** Budapest - Akciós Hotel Airport Budapesten Kamerprijzen, Online reserveren

 • Danubius Health Spa Resort Margitsziget - het gebouw van het viersterren thermaalhotel in Boedapest met uitstekende wellness- en medische diensten bij schemering

  Thermal Hotel Margitsziget**** Budapest ****

  vanaf €96! Actie! Gratis kamernacht: 3 = 2! Pakket: 3

  Het viersterren superieur Thermaal Hotel Margitsziget is een van de bekendste badhotels in Boedapest dat in 2001 in zijn geheel vernieuwd en uitgebreid werd. Het viersterren superior hotel bevindt zich in het hart van Boedapest, in het noordelijke deel van Margiteiland, in een romantische omgeving dichtbij het eerbiedwaardige, 130 jaar oude Danubius hotel Grand Hotel Margitsziget Boedapest.

  Thermal Hotel Margitsziget**** Budapest Kamerprijzen, Online reserveren

 • Het gebouw van het Grand Hotel Margitsziget in Boedapest - thermaalhotels in Boedapest - spa hotels in Hongarije

  Grand Hotel Margitsziget**** Budapest - Grand Hotel Budapest ****

  vanaf €96! Actie! Gratis kamernacht: 3 = 2!

  Het viersterren superior, eerbiedwaardige Grand Hotel Margitsziget in het hart van Boedapest , in het noordelijke deel van Margiteiland werd in 2000 vernieuwd. Taalrijke dienstverleningen van Danubius Badhotel, zijn restaurant en lounge die een beeld van ouwe tijd geven, zijn uitstekende, traditionele keuken die in Boedapest algemeen bekend is, zijn terras in de koele schaduw van enorme platanen dat vanaf de lente tot en met de herfst open is en zijn buitentuin maken het hotel heel uniek in de hoofdstad.

  Grand Hotel Margitsziget**** Budapest - Grand Hotel Budapest Kamerprijzen, Online reserveren

 • Hotel Soho Boedapest - een nieuw viersterren boutiquehotel in het hart van Boedapest voor de liefhebbers van stijl en elegantie

  Hotel Soho**** Budapest - Akciós Boutique Hotel Soho Budapesten ****

  Hotel Soho, het brandnieuwe viersterren hotel in Boedapest ligt in het hart van de hoofdstad, onderweg tussen het Station Keleti en Nyugati, vlakbij de historische monumenten en plaatsen. De rivier Donau, de Váci straat, de Synagoge, de Broadway van Pest, de beste restaurants, schouwburgen bevinden zich allemaal in de wijk van Hotel Soho en zijn dankzij de uitstekende vervoersmogelijkheden makkelijk en snel te benaderen. In het hotel staan er 74 airconditioned, mooi ingerichte kamers met Internetaansluiting ter beschikking van onze gasten.  

  Hotel Soho**** Budapest - Akciós Boutique Hotel Soho Budapesten Kamerprijzen, Online reserveren

Verdere hotels
    1 - 20    21 - 40    41 - 60    61 - 80    81 - 100    101 - 104