.

 Bun venit în Ungaria!

Alegeţi dinter cele mai noi şi cele mai bune oferte ale parteneri noştri, care sunt controlate de managementele hotelurilor.
 

Urmăriţi-ne în facebook!

Urmăriţi-ne în facebook, dacă sunteţi curioşi de cei mai noi oferte şi noi hoteluri!

Hoteluri recomandate

Hotel Gellért**** Budapest - Akciós Gellért gyógyhotel Budapesten

Hotel de wellness in centrul Budapestei - hotel Gellert from €110!
Hotelul Danubius Gellert de 4 stele pe malul dunarii este asezat direct la dealul Gellert intr-o zona pictoreasca. Specialitatea hotelului este Baia Gellert conectata de cladirea hotelului, piscina interioara si exterioara, baia de valuri, terasa de bronzare si baia termala poate fii folosita de clientii hotelului.

 

Hotel Budapest*** Körszálló - Akciós Körszálló Budapest

Hotel Budapest in apropierea atractiilor turistice Hotelul Budapest de patru stele construit in stil unic este situat in Buda, de unde centrul capitalei si atractiile turistice sunt usor de accesat. Camere comfortabile, restaurantul Budapest cu bucatarie ungureasca si internationala si parcarea privata a hotelului asigura o relaxare nemaipomenita.

 

Hotel Mercure Buda**** Budapest - Akciós Mercure Buda Hotel

Hotel Mercure Budapest in centrul orasului Hotelul Mercure Budapest Buda cu patru stele este localizata in Budapesta, in districtul de afaceri in Buda, cu panorama spre cetatea din era medievala. Hotelul se poate accesa usor cu transportul public, cu camere izolate de sunete si de caldura si restaurantul Buda, asigura o ingrijire de inalta calitate.

 

Hotel Novotel City**** Budapest - AKCIÓS Novotel City Budapest

Hotel Novotel Budapest City in centrul Budapestei Hotelul Novotel de 4 stele a fost reinnoita in anul 2000 se afla intr-un parc cu castane salbatici, intr-un mediu unic oferind o relaxare, odihnire nemaipomenita. 319 camere corespunzatoare standardului Novotel, piscina acoperita si patru terenuri de bowling moderne.