.

Var Hotel*** Visegrad - Akcios wellness hotel Visegradon ***

Visegrad

H-2025 Visegrád, Fő út 9.

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Online bokning »
Packages »

Var Hotell Wellness och Slotthotell Visegrád ***

Det 3-stjärniga hotellet Var Hotell Wellness och Slotthotellet ligger i den historiska centren av Visegrad, i Donaukurvan, direkt vid Salamon torg. Förr hotellet var känt som jakthotellet av Artur Gorgey. Vár Hotel Wellness Visegrád och Slotthotell tillhör 20 rum på hög kvalitetsnivå. Alla rum har badrum med dusch, telefon, TV och gratis WiFi är åtkomlig också. I en del av rummen det finns minibar också. En stämningsful restaurant garanterar gastronomiska njuter tack för ungerska rätter och specialiteter. Restaurangen är länkat till en terrass och med det till gården och är ideal för 100 personer. Dessutom det också finns en källare för 50 personer till hotellet vilket är öppet hela året. Wellness tjänster i hotellet: inomhusbassäng, utomhusbassäng, jacuzzi, infrabastu, Himalaya saltkabin, massage (mot vederlag). Djuren är också välkomna.
« Tillbaka till Hotel beskrivning

Priser

Nedanstående priser ger endast information och kan förändras av hotellet. Din bokning kommer att bekräftas på det billigaste aktuella priset.

Rumpris inkulderar: boendet med kontinental frukost, centralsafe, wellness mellan 10:00 och 21:00, stängd parkerplats, WiFi, badrock, VAT.
Turist pålagan är inte inkluderad: över 18 år 460 Ft/natt/person
Extrasäng: 4.000 Ft/natt
Halvpension (3 rätter): 2.500 Ft/person/mat
Djur: 1.800 Ft/natt

Barnrabatt:
0-3 år: gratis
50% rabatt på halvpension till 12 år
För rumsbeställning 50% förskott behövs.

Avbokningen sker senast 24 timmar innan ankomst utan ebiteringskostnad. I fall av sen avbokning eller no show är debiteringskostnaden en natts pris.

Online bokning

Bokning med omedelbar online bekräftelse.

Välj datum:

Ankomst  
Avresa  
Antal vuxna
Antal barn under 12