✔️ Hotel Bara Budapest ***

✔️ Hotel Bara Budapest ***
✔️ Hotel Bara Budapest ***

✔️ Hotel Bara Budapest

1118 - Budapest, Hegyalja út 34-36.
Numărul de înregistrare NTAK: -
Hotel E-mail


Hotel Bara Budapest ***

Hotelul Bara se află la picioarele dealului Gellert, la 2 minute de podul Erzsebet, atracţiile turistice fiind la o distanţă de 10 minute.

Hotelul Bara de 3 stele funcţioneză din anul 1998 are 96 camere în 3 aripe de mai multe feluri (simplu, pat franţuzesc, dublu, triplu, apartamente) şi cu echipamente variabile, cu bar care serveşte mâncare tradiţională ungurească şi internaţională.

Hotelul Bara are camere comfortabile, spaţioase, tv cu satelit şi telefon, 40 de camere au şi minibar (clădirea A)

Ţelul hotelului Bara este să satisfacă gusturile clienţilor cu o selecţie de camere, în acest fel asigurând o vacanţă perfectă.

Hotelul Bara aşteaptă clienţii cu restaurant care oferă mâncăruri ungureşti şi internaţionale şi cu un bar cu atmosferă plăcută,

Sub hotelul Bara pe 2 nivele se află o parcare păzită care are capacitatea de 80 de maşini. Lângă hotel se află şi alte parcări.

Hotel Bara Budapest este localul ideal pentru organizarea conferinţelor, trainiguri, banchete, baluri, prezentări de modă şi produse, nunţi sau lte evenimente.

Accesarea hotelului Bara

De pe autostrada M1/M7 spre centrul Budapestei, în drum spre podul Erzsebet la dreapta se află hotelul.
De pe autostarda M3 spre centru, treceţi podul Lanchid şi sub tunel, vă îndreptaţi spre drumul Meszaros. La sfârşitul drumului luaţi curba spre dreapta şi apare hotelul.
De la gara de sud luăm tramvaiul de pe strada Alkotas spre strada Villanyi 3 staţii, apoi 1 staţie cu autobuzul 8 spre Pesta.

Serviciile hotelului Rezervare în grup hotel video Informații despre preț Politica de anulare

Baie in hotelul Bara din BudapestaMic dejun in hotel BaraSala de conferinte in Budapesta in hotel BaraDrinkbarul din hotelul BaraCamera dubla in hotelul BaraPub in hotelul Bara de 3 stele Camere elegante in Budapesta, hotel BaraHotel Bara - cameră promoţională la picioarele munţii Gellert, pe strada Hegyalja

Hotel:
✔️ Hotel Bara Budapest ***


Ziua sosirii:


Plecare:


Numărul adulţilor:


Numărul de copii:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Numele complet:

Telefon:

E-mail:

remarcă:Am citit și accept Politica de confidențialitate.