.

Oxigen Hotel**** Noszvaj - Akcios felpanzios wellness hotel Noszvajon ****

Noszvaj

Noszvaj, Szomolyai út 1.

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Online bokning »
Packages »Oxigen Zen Spa Hotel Noszvaj ****

Hotell Oxigen kan nås från Budapest i 2.5 timmar, med bil eller med tåg och buss. Resa på motorvägen M3 till oss. Oxigen Hotell öppnade sina dörrar i år 2012 i ett litet slott i De la Motte slottparken. Hotellet ät nyrenoverat och erbjuder nivån av ett 4-stjärnigt hotell. Hotellet har underbart läge på en stor park med träder och vilan runt omkring. Om du reser för att avkopplas, det är den bästa plats för dig! Vi väntar på gästerna med barnvänliga tjänster, till exempel spelplats för babies, barnpark, trambulin, fotbollbana, pingis och spelrum med darts, Playstation).

Rummen i Oxigen Hotell:
Hotellet tillhör 50 rum. De är standard dubbelrum vilka som kan förenas - de är bra för familjer också. Våra superiorrum finns på 3:e våningen, vi har 9 rum av detta typ. Det finns bubbelpool i dessa rum under fönstret. Utsikten är oförglömlig härifrån. Det var skapat två rum för handikappade. Gästerna kan också reservera appartementer. De är ideala för familjer eller längre tid - det finns i dem vardagsrum, ett eller två sovrum. Grundutrustningen är i rummen: Wifi, telefon, LCD tv, minibar, safe, hårtorkare, badrum med dusch.

Zen Spa i Oxigen Hotell Noszvaj:
Wellness avdelningen är byggd i östlig stil och med denna speciella stämning väntar på gästerna. Som wellness tjänst kan gästerna välja mellan finsk och infrabastu, bad, barnbad, rökkabin och aromkabin, tepidarium, saltkammare, Kneipp bad och massage (svensk massage, shiatsu massage) och relaxrum. Från Zen Spa gästerna kan njutas den underbara nyn till japanska gården - relaxera hos oss och du vill födas på nytt i den lugna miljön. Kom till oss till Noszvaj, till Oxigen Hotell och avkopplas!

Gastronomi i det 4-stjärniga hotellet Oxigen Hotell:
På bottenvåningen av Hotel Oxigén Noszvaj det finns vår restaurang som väntar på dig med traditionella ungerska rätter framför allt med specialiteter från området av Noszvaj. I restaurangen det finns ett åsynkök med ugn och buffet frukost - restaurangen är berömd på området. Vi erbjuder naturligtvis vinspecialiteter också - Egri Vinområdet garanterar kvaliteten.
Årtidsmässigt det står också en terrass till buds i restaurangen.

Evenemang i det 4-stjärniga hotellet, Oxigen Hotell:
På bottenvåningen, bredvid restaurangen det finns också två konferensrum som är ideala för meetingar, mötar och evenemang. Det finns också ett större konferensrum (200 m2) i hotellet vilket är utrustat med naturligt ljus, modern teknik och kan separeras på 3 mindre sectionrum. I Business Center kan gästerna gör blåkopior, scann och surfa på nätet.

« Tillbaka till Hotel beskrivning

Priser

Nedanstående priser ger endast information och kan förändras av hotellet. Din bokning kommer att bekräftas på det billigaste aktuella priset.

Rumpris inkluderar: halvpansion (frukostbuffé och middag), ZEN Spa (pool, barnbad, jacuzzi, finsk bastu, ångbastu, aromakabin, saltkammare), badrock, parkering och WIFI.
Rabatt för barn: (i föräldrarnas rum)
0-4 år gratis.
4-12 år: 50% rabatt
År 2012: till 10 år: gratis

Familjerum: för 2 vuxna och max. 2 barn till 14 år

Lokal skatt: 320 HUF/person/natt extra (över 18)
Vänligen ta inga djur!

Avbokningen sker senast 24 timmar innan ankomst utan debiteringskostnad. I fall av sen avbokning eller no show är debiteringskostnaden en natts pris.

Online bokning

Bokning med omedelbar online bekräftelse.

* = nödvändig

Hotell data

Ankomst* Kalendar
Avresa* Kalendar
Antal vuxna
Antal barn under 12
Extrasäng
Please enter the number of rooms you need!
Standard enkelrum
Standard dubbelrum
Superior enkelrum
Superior dubbelrum
Packages
 2 nätter 
 2 nätter 
 2 nätter 
 2 nätter 
 3 nätter 
 3 nätter 
 2 nätter 
 2 nätter 
 2 nätter 
 2 nätter 
Anmärkningar

Personliga data

Förnamn*
Efternamn*
E-post adress*
Uppge e-mejl addressen igen.*
Telefon*
Skicka nyhetsbrev om hotellets erbjudanden.