Oxigén Hotel Noszvaj ****

Oxigén Hotel Noszvaj ****
Oxigén Hotel Noszvaj ****

Akciós Hotel Oxigén ZEN Spa Noszvaj

Noszvaj, Szomolyai út 1.
Numărul de înregistrare NTAK: -
Hotel E-mail


Hotel Oxigén Noszvaj ****

Hotel Oxigén din Noszvaj este accesibil de la Budapesta, cu maşina pe autostrada M3, iar cu transportul public (cu tren sau autobuz) în aproximativ de 2,5 ore. Hotelul deschis din recent( 2012), şi-a găsit locul pe moşia castelului De la Motte, în castelul mic, şi a fost transformat în hotel cu patru stele, cu satisfacţii moderne de astăzi. Hotelul Oxigén se află într-o zonă frumoasă înconjurat de un parc cu pini de 4.5 de hectare, astfel oferă oaspeţilor care vor odihnă, o relaxare plăcută. Hotelul aşteptă pe iubitorii de odihnă activă cu servicii de "prietenul familiei şi al copilului", între-e altele cu: teren de joc pentru bebeluşi, parc de aventură pentru copii, trambuline, teren de bowling şi fotbal, tenis de masă cu mese şi o sală de jocuri (darts, foosball, Air Hockey, PlayStation).

Camere:
Hotelul are 50 camere. Camerele standarde cu două paturi, la nevoie pot fi conectate într-e ele, astfel sunt ideale pentru cazarea familiilor. Nouă din camerele superioare, sunt situate la etajul al treilea, şi au ca specialitate, că în toate au fost plasate câte o baie cu bule, sub fereastră, de unde oaspeţii se pot bucura de o vedere magnifică deschisă spre parc. Pentru oaspeţii cu nevoi speciale stă la dispoziţie două camere echipate pentru ei. Hotelul Oxigén are şi apartamente spaţioase, care sunt perfecte pentru sejururi lungi, şi pentru plasarea familiilor, deoarece au camere zi, şi câte unu -, sau două dormitoare. Echipamentul standard al camerelor, includ următoarele: internet wireless, telefon, TV LCD, bar mini, seif, uscător de păr şi de cameră de baie cu duşuri.

Spa Zen Wellness:
Centrul de wellness al hotelului sugerează un mediu oriental deosebit, şi aşteaptă oaspeţii care vor înfrumuseţare şi regenerare, cu un număr mare de servicii de înfrumuseţare. Între-e serviciile de Zen Spa se pot găsi: saună finlandeză şi infraroşu, piscină de înot şi piscină pentru copii, cabină - de aburi şi aromă, tepidarie, cabină de sare, bancă Kneipp, diferite masaje (suedeză, piatră de lavă, shiatsu), şi o sală de meditaţie. Din Spa Zen se deschide o vedere frumoasă peste grădina japoneză, proiectată în parcul hotelului, care radiază pace şi linişte, ajutând crearea armoniei de trup şi suflet. Vino la un weekend spa în Hotelul Oxigén Noszvaj şi răsfăţate cu servicii de spa.

Gastronomie:
În ofertele restaurantului, de la parterul hotelului Hotel Oxigén Noszvaj, pe primul loc sunt specialităţile din bucătăria maghiară, care în primul rând sunt preparate din materiale de bază specific zonei Noszvaj. În restaurantul hotelului ,pe lângă servirea la mese de bufet,funcţionează şi bucătăria deschisă cu cuptor, care se bucură de o mare popularitate, deoarece feluri de mâncare sunt preparate în faţa oaspeţilor. Din ofertele restaurantul, bine înţeles, nu pot fi lipsite vinurile roşu, alb şi rosé din zona de vinuri Eger, precum şi vinurile de desert din Tokaj. De restaurant aparţine o terasă de sezon.

Evenimente în hotelul de patru stele Oxigén:
La parterul hotelului, se află două săli pentru evenimente si petreceri mai mici, care sunt perfecte pentru întâlniri şi reuniuni. Hotel Oxigén mai are şi o sală mare de conferinţă de 200 de metri pătraţi, cu lumină naturală şi facilităţi de tehnică modernă, şi are trei panouri mobile cu care poate fi împărţit şi în 3 camere. În camera concepută Business Center, ospeţii de afaceri au la dispoziţie posibilitate de fotocopiere, scanare, navigare pe Internet şi desigur de apeluri telefonice.

Serviciile hotelului Rezervare în grup hotel video Informații despre preț Politica de anulare

Hotel Oxigen - cameră elegantă şi romantică în hotel. Hotelul se află în Noszvaj, aproape de Eger  Hotel Oxigén Zen Spa şi Wellness - camere cu servicii semipensiune, promoţionaleCameră cu jacuzzi în Noszvaj, la un preţ promoţional cu servicii semipensiuneHotel Oxigen - cameră cu atmosferă orientală lux în Noszvaj, lângă EgerCameră romantică şi elegantă lux în Hotel Oxigen NoszvajDintre hotelurile din Noszvaj, Hotel Oxigen, este unul dintre cel mai nou şi frumosWellness weekend în Noszvaj Hotel Oxigen cu diferite servicii şi promoţii la un preţ accesibilHotel Oxigen Noszvaj - piscină pentru copiiHotel Oxigen Zen Spa în Noszvaj - piscină interioară pentru wellness weekendPachete wellness în Noszvaj în hotelul Oxygen 4*Hotel Oxigén**** Noszvaj - Hotel de wellness special în NoszvajHotel Oxigen - restaurant în Noszvaj, la numai câteva minute de la Eger

Hotel:
Oxigén Hotel Noszvaj ****


Ziua sosirii:


Plecare:


Numărul adulţilor:


Numărul de copii:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Numele complet:

Telefon:

E-mail:

remarcă:Am citit și accept Politica de confidențialitate.

Nyári vakáció akció félpanzióval Noszvajon (min. 2 noapte)
2021.06.14 - 2021.08.31

Nyári wellness vakáció félpanzióval Noszvajon (min. 2 éj) 25.375 Ft / fő / éj ártól hétköznap / félpanzió / all inclusive ellátás 10 év alatti gyerekek számára / családi wellness / ingyenes Wifi / ingyenes parkolás /