.

Hotel Lover*** Sopron - Akcios Lover wellness Hotel Sopronban ***

Sopron

9400 Sopron, Várisi út 4. 

Reservation Tel/Fax: 00-36-1-2279614

Rezervări online »
Pachete »

Hotel Lover Sopron**** Wellness Hotel Lover Sopron

Hotelul Lover se află la graniţa de vest a Ungariei, la picioarele Alpilor, la 60 de km de Wiena, 220 km de Budapesta. Sopron este una dintre cele mai vechi oraşe de comoară a ţării. În acest oraş se găseşte aproape orice care se consideră atractivă: străzile centrale cu atmosferă istorică, rarităţile construcţiei în stil baroc, gotic şi de renaştere, amintirile istorice şi cultura.

Mediul natural al hotelului Lover Sopron - aer terapeutic, răcoritor, drumurile de plimbare a dealurilor cu pădure, izvoarele, proximitatea Ferto-ului - asigură ca Sopron să devină una dintre cele mai frumoase şi plăcute localuri de vacanţă. Unităţile de arhitectură păstrate a peisajului Ferto, regiunea cu trestii a lacului Ferto, fauna şi flora bogată în anul 2001 a fost declarat de UNESCO parte de moştenire a lumii. Regiunea de baie a lacului Ferto este edenul iubitorilor de apă şi vînt. Frumuseţea peisajului neatins Pannon atrage pe toată lumea.

Dealul care se află la sudul oraşului, Loverek, este cea mai frumoasă şi remarcabilă zonă de vacanţă din Sopron, vraja căruia este dat de păduri liniştite, păduri de brad, stejar, castane, crini de mai şi ciclamenul din august.

În cea mai frumoasă parte a oraşului Sopron, între pădurea Loveri aşteaptă clienţii Hotelul Danubius Lover de patru stele cu servicii noi şi suflet reînnoit. Clima subalpină care este responsabil de aerul curat din oraş, drumurile de plimbare care trec pe lîngă hotel, terenul de sanie şi de schi din apropiere, secţiunea de wellness şi fitness reînnoită, camerele conectabile de familie oferă un local ideal. Petreceţi un weekend de wellness în hotelul Lover din Sopron.

În Hotel Lövér Sopron construit în mediu minunat, pictoresc, sunt 180 camere prevăzute cu toate comforturile cu baie sau cu duş (balcon, telefon, minibar, tv, radio în fiecare cameră), restaurante şi cafenea stă la dispoziţia clienţilor. Sala de baluri elegantă a hotelului este perfect pentru baluri, conferinţe.

În restaurantul hotelului Lover iubitorii gusturilor ungurşti şi internaţionale vor găsi gamă largă de mâncăruri şi băuturi, dar nu lipsesc de pe meniu specialităţile locale.

Folosindu-se de mediul minunat şi aerul curat secţiunea de Wellness & Beauty Emporium oferă programe de mai multe zile pentru cei care doresc să se reîmprospăteze, înfrumuseţeze sau să slăbească. Pentru toate acestea oferă un fond perfect drumurile de plimbare de pădure de lîngă hotel, terenurile de alergare şi de gimnastică, terenurile de tenis şi piscina Centrului de Wellness, sauna, jacuzziul, solariul şi Clubul de Fitness Danubius Premier, oferim nenumărate programe clienţilor, de la ture de pădure pănă la excursia în Austria sau excursii cu vapor pe lacul Lover.

Sala de conferinţe minunată, îmbrăţişată de pădure şi săliile de secţiune care aparţin de ea, oferă local ideal pentru congresuri şi seminarii. În săliile de conferinţe, lobby, Business Center şi alte localuri se poate solicita conecţie internet WiFi.

Ofertele de programe de sportt a Hotelului Lover pentru petrecerea timpului liber: pe lîngă săptămînile de bicicletă şi tenis puteţi învăţa în cinci zile bazele scufundării, programul Nordic Walking care este noutate şi în Austria.

Dintre ofertele culturale de vară sunt oferite evenimentele scenei de peşteră din Fertorakos, evenimentele scenei de apă Morbisch, concertele castelului Eisenstadt şi jocurile de operet din St Margarethen.

« Inapoi la Descriere hotel

Preţurile camerelor

Preţurile de mai jos sunt doar informative. Rezervările vor fi confirmate de managementul hotelului cu preţurile cele mai ieftine actuale a zilei.

Tarifele conţin demipensiune, folosirea nelimitată a băii: piscină, sauna, jacuzzi, sală de fitness, acces WiFi Internet, seif la recepţie, parcarea şi TVA.
Taxe locale: 530.- HUF/persoană/noapte
Pat extra: 9000.- HUF/noapte
Supliment camere conectabile: 3000.- HUF/noapte
Reduceri pentru copii (în aceeaşi cameră cu părinţi, paturi suplimentare):
- Cazare şi mâncare gratuit pentru copii până la 6 (5,99) ani.
- Între 6-14 (13,99) ani cu demipensiune 4500.- HUF/pers./noapte.
Într-un cameră dublă putem aşeza cel mult 2 paturi suplimentare. Hotelul oferă pentru 2 adulţi şi 3-4 copii 2 camere aproape unul de altul la preţul de 2 camerei simple. Copiii plătesc copiii-preturile.
Utilizarea a halatelor de baie: 700 HUF
Check-in: 15.00,
Check-out: 11.00.
Cărţi de credit acceptate: Visa, MasterCard, Maestro

Rezervarea se poate anula cu 48 de ore únainte de data sosirii, altmiteri se va plőti taxa camerei pe o noapte.

« Inapoi la Descriere hotel

Pachete:

Rezervări online

Rezervaţi cu confirmare online imediată

Alegeti perioada

Ziua sosirii  
Plecare  
Numărul adulţilor
Numărul copiilor sub 12 ani