.

Hoteluri Danubius in Ungaria


Hoteluri Danubius in Ungaria
Hotelurile Danubius adaugă cele mai bune hoteluri de wellness, spa şi termale din Ungaria şi Budapesta. Majoritatea hotelurilor Danubius au fost construite pe izvor termal, Ungaria fiind o ţară bogată în ape termale şi medicinale de calitate. Aruncaţi o privire pe oferta hotelurilor de pe pagina HotelTelNet şi rezervaţi chiar azi camera de hotel online! Noi vă garantăm recreerea la preţurile cele mai bune!
 • Balatonfured

 • Hotel Annabella in Balatonfured

  Hotel Annabella*** Balatonfüred - Akciós Annabella Hotel Balatonfüred ***

  Pachete: 2

  Hotelul de trei stele Annabella se afla la 50 m de malul lacului Balaton, de unde se deschide o panorama minunata pe lac si pe peninsula Tihany. Cei dornici de relaxare sunt asteptati cu 120 de camere nefumatoare, restaurant, piscina si strand.

  Hotel Annabella*** Balatonfüred - Akciós Annabella Hotel Balatonfüred Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotel Marina la Balaton

  Hotel Marina*** Balatonfüred - AKCIÓS Marina Hotel teljes ellátással ***

  Pachete: 2

  Hotel Marina de trei stele este una dintre cele mai renumite hotele din Balatonfured. Hotel Marina se afla pe malul lacului Balaton in mijlocul unui parc. Comfortul clientilor este asigurata de camere echipate cu necesitati, restaurant si strand, si apartamente din partea Lido.

  Hotel Marina*** Balatonfüred - AKCIÓS Marina Hotel teljes ellátással Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Budapest

 • Hotel de wellness in centrul Budapestei - hotel Gellert

  Hotel Gellért**** Budapest - Akciós Gellért gyógyhotel Budapesten ****

  Rezervaţi cameră de la 1€%! Pachete: 2

  Hotelul Danubius Gellert de 4 stele pe malul dunarii este asezat direct la dealul Gellert intr-o zona pictoreasca. Specialitatea hotelului este Baia Gellert conectata de cladirea hotelului, piscina interioara si exterioara, baia de valuri, terasa de bronzare si baia termala poate fii folosita de clientii hotelului.

  Hotel Gellért**** Budapest - Akciós Gellért gyógyhotel Budapesten Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotel pe insula Margit in Budapesta in hotelul Danubius Health Spa Resort

  Thermal Hotel Margitsziget**** Budapest ****

  Rezervaţi cameră de la 1€%! Oferta speciala! O noapte gratis!: 3 = 2!

  Hotelul Thermal Margitsziget este cel mai recunoscut hotel de spa din Budapesta, a fost reînnoită în anul 2001. Hotelul superior de 4 stele se află în inima capitalei pe insula Margitsziget, într-un mediu romantic lângă hotelul de 130 de ani, Grand Hotel Margitsziget. Danubius Hotel. Petreceţi un weekend minunat în hotelul termal în Budapesta.

  Thermal Hotel Margitsziget**** Budapest Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Grand Hotel Margitsziget hotel de spa

  Grand Hotel Margitsziget**** Budapest - Grand Hotel Budapest ****

  Rezervaţi cameră de la 1€%! Oferta speciala! O noapte gratis!: 3 = 2!

  Hotelul Grand Hotel Margitsziget de 4 stele superior a fost reînnoită în anul 2000. Bogăţia serviciilor de spa, restaurantul care ne aminteşte de timpurile vechi, bucătăria tradiţională nemaipomenită recunoscută în tot oraşul, terasa care se ascunde sub arborele copacilor şi grădina este unică în Budapesta. Petreceţi un weekend de wellness în Budapesta, în Grand Hotel Margitsziget. Vă aşteptăm cu oferte de wellness spa şi termal.

  Grand Hotel Margitsziget**** Budapest - Grand Hotel Budapest Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Danubius Hotel Astoria City Center in centrul Budapestei

  Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós hotel a Centrumban ****

  În inima districtului istoric, la o îmbrăţişare de strada Vaci se află Hotelul Danubius Astoria City Center de patru stele. Hotelul asteaptă clienţii cu o atmosferă unică intr-un mediu tradiţional, cu servicii moderne. Mâncâruri tradiţionale ungureşti şi internaţionale în restaurantul Mirror Cafe & Restaurant. Sâliile de conferinţă cu aer condiţionat oferă localul ideal pentru organizarea evenimentelor.

  Hotel Astoria City Center**** Budapest - Akciós hotel a Centrumban Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotelul Hotel Hungaria City Center Budapest

  Hotel Hungaria City Center**** Budapest - Akciós Hotel Budapesten ****

  Hotelul Hungaria City Center Budapest, cel mai mare hotel din Ungaria, cu traditie de aproape de 100 de ani ofera comfortul de acasa in Budapesta cu servicii profesionale pentru turisti, oameni de afaceri si participanti ale evenimentelor de asemenea. Hotelul Danubius de patru stele are conectii excelente de transport. Camerele cu aer conditionat sunt prevazute cu conectii internet. Cele 12 sali de conferinta cu aer conditionat sunt prevazute cu echipamente technice moderne si garanteaza succesul oricarei eveniment de afacere sau familiare.

  Hotel Hungaria City Center**** Budapest - Akciós Hotel Budapesten Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotel in zona minunata hotel Flamenco

  Hotel Flamenco**** Budapest - Akciós Hotel Flamenco Budapesten ****

  Pachete: 2

  Hotelul de conferinte de 4 stele Park Hotel Flamenco se afla in partea Buda într-o zonă verde cu dâmburi intr-un parc cu lac, totuşi aproape de centrul oraşului şi de districtul de afacere şi de shopping.

  Hotel Flamenco**** Budapest - Akciós Hotel Flamenco Budapesten Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotel Danubius Arena - Unul dintere hoteluri conductive în Budapesta - hotel de conferinţă, patru stele lângă staţia Stadionok

  Hotel Arena**** Budapest - Akciós wellness Hotel Arena Budapest ****

  Hotelul Arena Danubius cu patru stele, se află în imediata apropiere de: HUNGEXPO, Centrul de Sport şi evenimente SYMA, şi de staţia de metrou Stadioanelor, unde aşteaptă turişti şi călătorii de afaceri care vizitează Budapesta, cu: 379 de camere cu aer condiţionat, o secţie de wellness şi fitness, un restaurant mediteran şi 10 săli de conferinţe cu iluminare naturală . Hotelul de conferinţă recent renovat Hotel Arena, care este liderul hotelurilor de conferinţă din Budapesta, poate găzdui 330 de persoane în camerele de conferinţă pe care se pot conecta între ele, şi sunt potrivite pentru conferinţe, evenimente, baluri, nunti si pentru recepţii. 

  Hotel Arena**** Budapest - Akciós wellness Hotel Arena Budapest Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotel Budapest in apropierea atractiilor turistice

  Hotel Budapest*** Körszálló - Akciós Körszálló Budapest ****

  Pachete: 2

  Hotelul Budapest de patru stele construit in stil unic este situat in Buda, de unde centrul capitalei si atractiile turistice sunt usor de accesat. Camere comfortabile, restaurantul Budapest cu bucatarie ungureasca si internationala si parcarea privata a hotelului asigura o relaxare nemaipomenita.

  Hotel Budapest*** Körszálló - Akciós Körszálló Budapest Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotelul Danubius Health Spa Resort Helia in centrul orasului

  Hotel Helia**** Budapest - Akciós Thermal Hotel Budapesten ****

  Pachete: 2

  Hotelul Thermal Helia se afla pe malul Dunarii vizavi de insula Margit. Clientii au la dispozitie 262 camere cu aer conditionat, sala de conferinta u capacitatea de 10-880 persoane, restaurant, cafenea, Danubius Health Spa, Danubius Premier Fittnesspiscina, bai termale, jacuzzi, sauna, infrasauna, bai turcesti, solariu si loc de parcare. Weekend Wellness in Budapesta in Hotelul Helia, oferte Wellness si Termal.

  Hotel Helia**** Budapest - Akciós Thermal Hotel Budapesten Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Bukfurdo

 • Pachete de wellness la pret conveniabil in hotelul Danubius Hotel Bük

  Danubius Hotel**** Bük - Akciós wellness hotel Bük, Bükfürdő ****

  Pachete: 4

  Hotelul de 4 stele Danubius Hotel Bük se află la doar 25 km de graniţa austriei în oraşul Bukfurdo, baia termală renumită a Ungariei, care se dezvoltă din an în an. Oraşul Buk, renumit în toată Europa pentru izvoarele de ape termale, este locul ideal pentru clienţii care vor să se vindece şi să relaxeze datorită climei subalpine, mediul bogat în atracţii turistice şi servicii de nivel înalt. Hotelul Danubius de 4 stele aşteaptă clieţii cu 200 de camere într-un mediu pictoresc, cu vedere minunată pe picioarele munţilor Alpi.

  Danubius Hotel**** Bük - Akciós wellness hotel Bük, Bükfürdő Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Gyor

 • Hotel Raba City Center de 3 stele în Gyor - hoteluri ieftine de trei stele

  Hotel Rába City Center*** Győr - Akciós Rába Hotel Győr centrumában ***

  Pachete: 2

  Hotelul de trei stele Raba City Center se află în centrul istoric al oraşului Gyor, la începutul alleei de plimbare, în apropierea drumului principal Budapesta - Viena. Camerele standard şi executive cu climă a hotelului Raba sunt ideale pentru o şedere de timp scurt sau îndelungat şi o odihnire nederanjată. Baia termala din Gyor reînnoită în anul 2003 este uşor de accesat din hotel.

  Hotel Rába City Center*** Győr - Akciós Rába Hotel Győr centrumában Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Heviz

 • Health Spa Resort Hotel Heviz de 4 stele

  Health Spa Resort Hotel**** Hévíz - Akciós thermal hotel Hévízen ****

  Pachete: 4

  Hotelul de 4 stele Danubius Health Spa Resort Heviz - Termal Hotel Heviz reînnoită se află în inima oraşului Heviz, de 500 m de lacul termal renumit. Hotelul de wellness şi spa aşteaptă clienţii cu 203 camere de nivel înalt şi 7 suite. Pe lângă curele tradiţionale terapeutice hotelul Termal Heviz oferă clienţilor tratamente de fitness, wellness şi de frumuseţe. Weekend de wellness în Heviz, termal spa wellness hotel Heviz.

  Health Spa Resort Hotel**** Hévíz - Akciós thermal hotel Hévízen Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotel all inclusive Health Spa Resort Aqua

  Health Spa Resort Aqua**** Hévíz - Akciós Thermal Hotel Aqua Hévízen ****

  Pachete: 4

  Danubius Health Spa Resort Aqua - DISTRACŢIE COMPLETĂ! Primul Hotel all inclusive termal şi wellness în apropierea lacului renumit din Heviz. Programe de relaxare şi de răsfăţare cu apa termală bogat în minerale. Ofertă all inlusive sub semnul stilului de viaţă sănătoasă. Copii fericiţi, părinţi relaxaţi! Bazin pentru copii, cameră de jocuri, parc spaţios, programe distractive.

  Health Spa Resort Aqua**** Hévíz - Akciós Thermal Hotel Aqua Hévízen Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotelul Termal din Heviz

  Thermal Hotel Hévíz**** - Akciós Health Spa Resort Hévíz ****

  În inima oraşului Heviz, la 500 de metrii de lacul termal renumit se află hotelul Termal Heviz de 4 stele reînnoit în totalitate. Hotelul de wellness şi terapie are 203 camere echipate la un nivel înalt şi 7 suite. Pe lângă cura tradiţională de Heviz hotelul Termal oferă servicii de fitness, wellness şi de frumuseţe diferite. Weekend de wellness în Heviz, Hotel termal şi spa

  Thermal Hotel Hévíz**** - Akciós Health Spa Resort Hévíz Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Pecs

 • Hotelul Patria de trei stele in Pecs

  Hotel Pátria*** Pécs - Akciós Hotel Pécs centrumában ***

  Hotelul Patria de 3 stele se află în Pecs, pe marginea centrului. Hotelul modern cu 115 camere, o locuinţă şi parcare privată aşteaptă clienţii. Restaurantul hotelului Patria oferă mâncăruri ungureşti şi internaţionale.

  Hotel Pátria*** Pécs - Akciós Hotel Pécs centrumában Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Hotel elegant in Pecs, Ungaria,hotelul Palatinus City Center

  Hotel Palatinus City Center**** Pécs - Akciós hotel Pécs centrumában ***

  Pachete: 3

  Hotelul Palatinus City Center de 3 stele superior se află în Pecs, în centrul oistoric al oraşului. În clădirea hotelului Palatinus sunt 88 de camere şi 6 locuinţe. Clima mediterană a oraşului şi apropierea localităţii Harkany asigură ca oraşul şi împrejurimile să fie un punc turistic atractiv.

  Hotel Palatinus City Center**** Pécs - Akciós hotel Pécs centrumában Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Sarvar

 • Danubius Health Spa Resort piscină în Sarvar,Ungaria

  Thermal Hotel**** Sárvár - Akciós Health Spa Resort Hotel Sárváron ****

  Pachete: 5

  Mottoul Hotelului Thermal din Sarvar este 'Izvorul recreerii a corpului şi a sufletului', unde mediul pictoresc, complexul de baie modernă şi atmosfera familiară oferă o distracţie plăcută şi regenerare. Hotelul termal de patru stele se află în Sarvar, în mijlocul unei grădini botanice, unde totul se află la un loc - de la centrul de teapeutică cu o gamă largă de servicii prin serviciile de restaurant până la ferma de frumuseţe. Weekend de wellness în hotelul Termal din Sarvar.

  Thermal Hotel**** Sárvár - Akciós Health Spa Resort Hotel Sárváron Preţurile camerelor, Rezervări online

 • Sopron

 • Hotel în pădure, Hotelul Lover din Sopron

  Hotel Lövér*** Sopron - Akciós Lövér wellness Hotel Sopronban ***

  Rezervaţi cameră de la 1€%! Pachete: 5

  În cea mai frumoasă parte a oraşului Sopron, între pădurea Loveri aşteaptă clienţii Hotelul Lover de patru stele cu servicii noi şi suflet reînnoit. Clima subalpină care este responsabil de aerul curat din oraş, drumurile de plimbare care trec pe lîngă hotel, terenul de sanie şi de schi din apropiere, secţiunea de wellness şi fitness reînnoită, camerele conectabile de familie oferă un local ideal.

  Hotel Lövér*** Sopron - Akciós Lövér wellness Hotel Sopronban Preţurile camerelor, Rezervări online

Mai multe hoteluri
    1 - 20