✔️ Novotel Budapest City ****

✔️ Novotel Budapest City ****
✔️ Novotel Budapest City ****

✔️ Novotel Budapest City

1123 Budapest, Alkotás u. 63-67.
Numărul de înregistrare NTAK: -
Hotel E-mail


Novotel Budapest City **** Novotel City
(
înainte Novotel Budapest Congress)

Hotelul Novotel City de 4 stele langa autostrada M1, la cateva minute de centrul orasului, intr-un mediu verde,satisface orice nevoi fie vorba despre turisti sau oameni de afacere.

Accesarea hotelului Novotel City:
- De la gara de sud 1 km (cu tramvaiul 61 5 minute)
- 4 km de la centrul orasului (autobuzul 8 sau 112 8 min)

Hotelul Novotel City ofera 319 camere izolate (277 nefumatoare), corespunzatoare standardului modern Novotel, cu baie si toaleta separata.

Camerele sunt dotate cu tv color cu programe internationale, radio, telefon, minibar, seif de camera, cheie magnetic card, conector modem, room service, internet wireless gratuit.

Cei care prefera vacanta activa, au la dispozitie piscina acoperita cu drink bar si coafor. In parcul care cuprinde hotelul aveti posibilitatea de a face jogging. Masaj se poate comanda dupa gusturi individuale.

Contorul Tourist Service ajuta la organizarea programelor de timpul liber sau culturale. Oferim diferite programe si ocazii de calitate, chiar si personalizate.

Copii iubesc Novotel pentru ca Novotel iubeste copii.
Pentru distrarea lor in coltul copiilor se afla multe jucarii (Lego, Play Station, Tabla de desen), la sosire primesc cadouri Dolfi si pot cumpara produse Dolfi din butic.

Other hotels in Budapest operated by the management:

Serviciile hotelului Rezervare în grup hotel video Informații despre preț Politica de anulare

Hotel de congres in centrul Budapestei  Hotel Novotel Budapest City Apartament in centrul Budapestei in Hotel Novotel Budapest CityTerasa romantica in hotelul elegant  Novotel Budapest CityHotel de wellness si congress in Budapesta Hotelul Novotel Budapest CityCamera dubla in Hotel Novotel Budapest CitySala de fitness in Hotel Novotel Budapest CityDistractie in centrul Budapestei in Hotel Novotel Budapest CityBowling in Hotelul Novotel Budapest CityMic dejun in Hotel Novotel Budapest CityCentru de congress si Business in Budapesta in Hotel Novotel Budapest CityHotel elegant Hotel Novotel Budapest City Comfort in Hotelul Novotel Budapest City Sauna si wellness in Budapesta in  Hotelul Novotel Budapest CityWellness si business in Hotel Novotel Budapest CityHotel Novotel City - cu panoramă frumoasă pe Mom ParkHotel Novotel City - cameră promoţională în Buda Hotel Novotel City - hal frumos şi reînnoit, hotel de 4 steleHotel Novotel City - hotel aproape de autostradele M1 şi M7 în BudaNovotel Budapest - Hotel Novotel City - hotel în Budapesta cu servicii de wellness, parcare mare şi rezervare onlineHotel Novotel Budapest City - cameră mare cu pat franţuzesc în Buda, Hotel Novotel

Hotel:
✔️ Novotel Budapest City ****


Ziua sosirii:


Plecare:


Numărul adulţilor:


Numărul de copii:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Numele complet:

Telefon:

E-mail:

remarcă:Am citit și accept Politica de confidențialitate.